Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Sipuli, paistettu 140g142kcal1.8g6.8g11.5g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g448g91kcal2.7g17g1.3g6.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 350g1047kcal63g4.2g87.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima84g328kcal24.4g0g25.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 350g483kcal65.6g0g24.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g252kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4228g4952kcal322.8g95.6g364.6g27.8g
Valittu annoskoko2114g2476kcal161.4g47.8g182.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna1057g1238kcal80.7g23.9g91.2g7g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945