Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Sipuli, paistettu 160g162kcal2.1g7.8g13.1g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g512g104kcal3.1g19.5g1.5g7.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Juustoraaste emmental punaleima96g374kcal27.8g0g28.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal75g0g28g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g288kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4832g5659kcal369g109.4g416.6g31.8g
Valittu annoskoko2416g2830kcal184.5g54.7g208.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna1208g1415kcal92.3g27.4g104.2g8g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945