Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa900g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Sipuli, paistettu 180g182kcal2.3g8.7g14.8g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g576g117kcal3.5g21.9g1.7g8.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 450g1346kcal81g5.4g112.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima108g421kcal31.3g0g32.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 450g621kcal84.4g0g31.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5436g6366kcal415g122.8g468.8g35.8g
Valittu annoskoko2718g3183kcal207.5g61.4g234.4g17.9g
Annoskoko puolitettuna1359g1592kcal103.8g30.7g117.2g9g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945