Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g640g130kcal3.8g24.3g1.9g9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 500g1495kcal90g6g125g0g
Juustoraaste emmental punaleima120g468kcal34.8g0g36g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 500g690kcal93.7g0g35g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6040g7074kcal461g136.6g520.8g39.6g
Valittu annoskoko3020g3537kcal230.5g68.3g260.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna1510g1768kcal115.3g34.2g130.2g9.9g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945