Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa250g43kcal1g6.2g1.5g1.7g
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g160g33kcal1g6.1g0.5g2.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g374kcal22.5g1.5g31.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima30g117kcal8.7g0g9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 125g173kcal23.4g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1510g1769kcal115.2g34g130g9.8g
Valittu annoskoko755g884kcal57.6g17g65g4.9g
Annoskoko puolitettuna378g442kcal28.8g8.5g32.5g2.5g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945