Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Sipuli, paistettu 60g61kcal0.8g2.9g4.9g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g192g39kcal1.2g7.3g0.6g2.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g449kcal27g1.8g37.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima36g140kcal10.4g0g10.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 150g207kcal28.1g0g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g2122kcal138.4g41g156.2g11.8g
Valittu annoskoko906g1061kcal69.2g20.5g78.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna453g531kcal34.6g10.3g39.1g3g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945