Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia800g1120kcal136g0g64g0g
Paprika, punainen290g75kcal2.6g13.3g1.2g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 378g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Pizzajuustoraaste, annos 360g200g560kcal62g0g34g0g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g20g12kcal0.6g3g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3916g4010kcal424.2g93.2g208g44g
Valittu annoskoko1958g2005kcal212.1g46.6g104g22g
Annoskoko puolitettuna979g1003kcal106.1g23.3g52g11g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192