Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia80g112kcal13.6g0g6.4g0g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Pizzajuustoraaste, annos 360g20g56kcal6.2g0g3.4g0g
Soijakastike 4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g2g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g401kcal42.6g9.4g20.8g4.4g
Valittu annoskoko196g201kcal21.3g4.7g10.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna98g100kcal10.7g2.4g5.2g1.1g
Arvot/100g100g103kcal10.9g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192