Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia961g1345kcal163.4g0g76.9g0g
Paprika, punainen348g90kcal3.1g16g1.4g7g
Kesäkurpitsa zucchini 454g82kcal2.5g11.4g1.8g3.2g
Pizzajuustoraaste, annos 360g240g673kcal74.5g0g40.8g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g24g14kcal0.7g3.6g0g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g4817kcal509.4g112.2g249.8g53g
Valittu annoskoko2352g2409kcal254.7g56.1g124.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna1176g1204kcal127.4g28.1g62.5g13.3g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192