Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia100g140kcal17g0g8g0g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Pizzajuustoraaste, annos 360g25g70kcal7.7g0g4.2g0g
Soijakastike 5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g2.5g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g501kcal53g12g25.6g5.2g
Valittu annoskoko245g251kcal26.5g6g12.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna122g125kcal13.3g3g6.4g1.3g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.5g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192