Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia120g168kcal20.4g0g9.6g0g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 57g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Pizzajuustoraaste, annos 360g30g84kcal9.3g0g5.1g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g3g1.8kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g602kcal63.6g14.2g31.2g6.6g
Valittu annoskoko294g301kcal31.8g7.1g15.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna147g151kcal15.9g3.6g7.8g1.7g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192