Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1600g2240kcal272g0g128g0g
Paprika, punainen580g149kcal5.2g26.7g2.3g11.6g
Kesäkurpitsa zucchini 756g137kcal4.2g18.9g3g5.3g
Pizzajuustoraaste, annos 360g400g1120kcal124g0g68g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g40g24kcal1.2g6g0g0g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7832g8020kcal848g186.8g416.2g88g
Valittu annoskoko3916g4010kcal424g93.4g208.1g44g
Annoskoko puolitettuna1958g2005kcal212g46.7g104.1g22g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192