Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia200g280kcal34g0g16g0g
Paprika, punainen73g19kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 95g17kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Pizzajuustoraaste, annos 360g50g140kcal15.5g0g8.5g0g
Soijakastike 10g6kcal0.5g0.9g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana979g1003kcal105.8g23.2g52g11g
Valittu annoskoko490g501kcal52.9g11.6g26g5.5g
Annoskoko puolitettuna245g251kcal26.5g5.8g13g2.8g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192