Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 133g428kcal35.7g0g31.9g0g
Pekoni rasvainen 17g63kcal2g0g6.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g10g8.5kcal0.5g1.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g167g58kcal1.7g10.8g0.8g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.5g7.4kcal1.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g60g15kcal0.6g2.9g0.1g1.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Maizena maissitärkkelys15g53kcal0.1g13.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1329kcal85g69.6g78.8g5.8g
Valittu annoskoko576g665kcal42.5g34.8g39.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna288g332kcal21.3g17.4g19.7g1.5g
Arvot/100g100g115kcal7.4g6g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294385