Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g361g216kcal5.4g46.9g0.4g3.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g100g135kcal11g13g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 501g317kcal15g24g17.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima40g156kcal11.6g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g2060kcal120.6g174.6g94.8g8.4g
Valittu annoskoko1212g1030kcal60.3g87.3g47.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna606g515kcal30.2g43.7g23.7g2.1g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915