Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g125g169kcal13.8g16.3g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 626g396kcal18.8g30g21.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)188g237kcal20.7g0.6g16.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima50g195kcal14.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3030g2575kcal151.2g218.2g118.8g10.8g
Valittu annoskoko1515g1288kcal75.6g109.1g59.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna758g644kcal37.8g54.6g29.7g2.7g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915