Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g541g325kcal8.1g70.3g0.5g4.9g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g150g203kcal16.5g19.5g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 751g475kcal22.5g36.1g26.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3636g3090kcal181g261.8g142.4g12.8g
Valittu annoskoko1818g1545kcal90.5g130.9g71.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna909g773kcal45.3g65.5g35.6g3.2g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915