Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g631g379kcal9.5g82g0.6g5.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g175g237kcal19.3g22.8g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 876g554kcal26.3g42.1g30.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)263g331kcal28.9g0.8g23.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima70g274kcal20.3g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4242g3606kcal211.4g305.4g166g15g
Valittu annoskoko2121g1803kcal105.7g152.7g83g7.5g
Annoskoko puolitettuna1061g901kcal52.9g76.4g41.5g3.8g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915