Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g200g270kcal22g26g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g312kcal23.2g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g4114kcal241.2g348.6g189.4g17g
Valittu annoskoko2420g2057kcal120.6g174.3g94.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna1210g1029kcal60.3g87.2g47.4g4.3g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915