Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g721g433kcal10.8g93.8g0.7g6.5g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g200g270kcal22g26g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1002g634kcal30g48.1g35.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)301g379kcal33.1g0.9g27g0g
Juustoraaste emmental punaleima80g313kcal23.2g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g4121kcal241.4g349.2g189.6g17g
Valittu annoskoko2424g2060kcal120.7g174.6g94.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna1212g1030kcal60.4g87.3g47.4g4.3g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915