Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g811g487kcal12.2g105.5g0.8g7.3g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g225g304kcal24.8g29.3g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1127g713kcal33.8g54.1g39.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)338g426kcal37.2g1g30.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima90g352kcal26.1g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g4636kcal271.8g392.8g213.4g19.2g
Valittu annoskoko2727g2318kcal135.9g196.4g106.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna1364g1159kcal68g98.2g53.4g4.8g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915