Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g25g34kcal2.8g3.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.8g6g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g39kcal2.9g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g515kcal30.4g43.6g23.8g2.2g
Valittu annoskoko303g258kcal15.2g21.8g11.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna152g129kcal7.6g10.9g6g0.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915