Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g902g541kcal13.5g117.2g0.9g8.1g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g250g338kcal27.5g32.6g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1252g792kcal37.6g60.1g43.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)376g473kcal41.3g1.1g33.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g391kcal29g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6060g5151kcal301.8g436.4g237.2g21.4g
Valittu annoskoko3030g2576kcal150.9g218.2g118.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna1515g1288kcal75.5g109.1g59.3g5.4g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915