Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g50g68kcal5.5g6.5g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.2g0.2g6.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g78kcal5.8g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1210g1028kcal60.2g87g47.2g4.2g
Valittu annoskoko605g514kcal30.1g43.5g23.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna303g257kcal15.1g21.8g11.8g1.1g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915