Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4.1g35.2g0.3g2.4g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g75g101kcal8.3g9.8g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 376g238kcal11.3g18g13.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima30g117kcal8.7g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1545kcal90.8g131g71g6.4g
Valittu annoskoko909g773kcal45.4g65.5g35.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna455g386kcal22.7g32.8g17.8g1.6g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915