Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana 74g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 275g538kcal51.4g0g37.2g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g156g172kcal3.6g6.3g15.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g63g50kcal0.9g4.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g2025kcal125.4g118.8g113.6g13g
Valittu annoskoko1225g1012kcal62.7g59.4g56.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna613g506kcal31.4g29.7g28.4g3.3g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367