Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.5g0.6g3g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Porkkana 89g29kcal0.5g4.9g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 330g645kcal61.7g0g44.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g188g207kcal4.3g7.5g18.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g75g60kcal1.1g5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2430kcal150.2g142.2g136.6g15.8g
Valittu annoskoko1470g1215kcal75.1g71.1g68.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna735g607kcal37.6g35.6g34.2g4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367