Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Porkkana 103g34kcal0.6g5.7g0.2g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 394g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 385g753kcal72g0g52g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g219g241kcal5g8.8g21.9g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g88g70kcal1.3g5.9g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g2835kcal175.4g166.2g159.2g18.2g
Valittu annoskoko1715g1417kcal87.7g83.1g79.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna858g709kcal43.9g41.6g39.8g4.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367