Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Porkkana 118g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 440g860kcal82.3g0g59.5g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g250g275kcal5.8g10g25g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g100g80kcal1.5g6.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g3239kcal200.6g190g181.8g20.8g
Valittu annoskoko1960g1620kcal100.3g95g90.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna980g810kcal50.2g47.5g45.5g5.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367