Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.5g3.8g
Porkkana 133g43kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 507g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 496g968kcal92.6g0g66.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g282g310kcal6.5g11.3g28.2g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g113g90kcal1.7g7.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g3644kcal225.8g213.6g204.8g23.4g
Valittu annoskoko2205g1822kcal112.9g106.8g102.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna1103g911kcal56.5g53.4g51.2g5.9g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367