Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 55g108kcal10.3g0g7.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g31g34kcal0.7g1.3g3.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g13g10kcal0.2g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g405kcal25g23.8g22.6g2.6g
Valittu annoskoko245g202kcal12.5g11.9g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna123g101kcal6.3g6g5.7g0.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367