Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Porkkana 148g48kcal0.9g8.2g0.3g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 551g1075kcal102.9g0g74.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g313g344kcal7.2g12.5g31.3g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g125g100kcal1.9g8.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g4049kcal250.8g237.4g227.4g26.2g
Valittu annoskoko2450g2025kcal125.4g118.7g113.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1225g1012kcal62.7g59.4g56.9g6.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367