Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 177g58kcal1.1g9.9g0.4g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 676g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 661g1290kcal123.5g0g89.2g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g375g413kcal8.6g15g37.5g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g150g120kcal2.3g10.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g4859kcal301.2g285g272.8g31.2g
Valittu annoskoko2940g2429kcal150.6g142.5g136.4g15.6g
Annoskoko puolitettuna1470g1215kcal75.3g71.3g68.2g7.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367