Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.6g1.4g7g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Porkkana 207g68kcal1.3g11.5g0.4g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 788g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 771g1506kcal144.1g0g104.1g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g438g482kcal10.1g17.5g43.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g175g140kcal2.6g11.7g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g5669kcal351.4g332.2g318.4g36.6g
Valittu annoskoko3430g2834kcal175.7g166.1g159.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna1715g1417kcal87.9g83.1g79.6g9.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367