Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.1g1.6g8g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 881g1721kcal164.6g0g118.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g501g551kcal11.5g20g50.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g200g160kcal3g13.4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g6479kcal401.4g379.6g363.8g41.6g
Valittu annoskoko3920g3239kcal200.7g189.8g181.9g20.8g
Annoskoko puolitettuna1960g1620kcal100.4g94.9g91g10.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367