Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 901g686kcal16.9g139.6g1.8g9g
Sipuli 451g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Porkkana 266g87kcal1.6g14.8g0.5g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 1014g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 991g1936kcal185.2g0g133.8g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g563g619kcal13g22.5g56.3g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g225g180kcal3.4g15.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g7289kcal451.4g427.2g409.2g47g
Valittu annoskoko4410g3644kcal225.7g213.6g204.6g23.5g
Annoskoko puolitettuna2205g1822kcal112.9g106.8g102.3g11.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367