Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 110g215kcal20.6g0g14.9g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g63g69kcal1.4g2.5g6.3g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g25g20kcal0.4g1.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g810kcal50.2g47.4g45.8g5.4g
Valittu annoskoko490g405kcal25.1g23.7g22.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna245g203kcal12.6g11.9g11.5g1.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367