Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1001g762kcal18.8g155.2g2g10g
Sipuli 501g151kcal6.3g24g1g8.5g
Porkkana 295g97kcal1.8g16.4g0.6g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1101g2151kcal205.8g0g148.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g626g688kcal14.4g25g62.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g250g200kcal3.8g16.8g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g8098kcal501.8g474.8g454.8g52g
Valittu annoskoko4900g4049kcal250.9g237.4g227.4g26g
Annoskoko puolitettuna2450g2025kcal125.5g118.7g113.7g13g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367