Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1201g915kcal22.6g186.2g2.4g12g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Porkkana 354g116kcal2.2g19.7g0.7g9g
Vesi, vesijohtovesi 1351g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1321g2581kcal247g0g178.4g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g751g826kcal17.3g30g75.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g300g240kcal4.5g20.1g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g9718kcal602.2g569.6g545.6g62.4g
Valittu annoskoko5880g4859kcal301.1g284.8g272.8g31.2g
Annoskoko puolitettuna2940g2430kcal150.6g142.4g136.4g15.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367