Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1401g1067kcal26.3g217.2g2.8g14g
Sipuli 701g212kcal8.8g33.6g1.4g11.9g
Porkkana 413g135kcal2.6g23g0.8g10.5g
Vesi, vesijohtovesi 1577g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1542g3011kcal288.1g0g208.1g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g876g964kcal20.1g35g87.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g350g280kcal5.3g23.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g11338kcal702.4g664.6g636.4g72.8g
Valittu annoskoko6860g5669kcal351.2g332.3g318.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna3430g2834kcal175.6g166.2g159.1g18.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367