Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Porkkana 44g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 165g323kcal30.9g0g22.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g94g103kcal2.2g3.8g9.4g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g38g30kcal0.6g2.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1215kcal75.4g71.4g68.4g7.8g
Valittu annoskoko735g607kcal37.7g35.7g34.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna368g304kcal18.9g17.9g17.1g2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367