Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1600g1218kcal30.1g248g3.2g16g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Porkkana 472g154kcal2.9g26.2g0.9g12g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1760g3438kcal328.9g0g237.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1000g1100kcal23g40g100g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g400g320kcal6g26.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15664g12944kcal801.8g758.8g726.6g83.2g
Valittu annoskoko7832g6472kcal400.9g379.4g363.3g41.6g
Annoskoko puolitettuna3916g3236kcal200.5g189.7g181.7g20.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367