Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1602g1219kcal30.1g248.3g3.2g16g
Sipuli 801g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Porkkana 473g155kcal2.9g26.3g0.9g12g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1762g3441kcal329.3g0g237.8g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1001g1101kcal23g40g100.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g400g320kcal6g26.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g12957kcal802.6g759.6g727.2g83.2g
Valittu annoskoko7840g6479kcal401.3g379.8g363.6g41.6g
Annoskoko puolitettuna3920g3239kcal200.7g189.9g181.8g20.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367