Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1802g1372kcal33.9g279.3g3.6g18g
Sipuli 901g273kcal11.3g43.2g1.8g15.3g
Porkkana 532g174kcal3.3g29.6g1.1g13.6g
Vesi, vesijohtovesi 2027g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1982g3871kcal370.4g0g267.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1126g1239kcal25.9g45g112.6g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g451g360kcal6.8g30.2g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g14577kcal903.2g854.6g818.4g93.8g
Valittu annoskoko8820g7289kcal451.6g427.3g409.2g46.9g
Annoskoko puolitettuna4410g3644kcal225.8g213.7g204.6g23.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367