Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 220g430kcal41.1g0g29.7g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g125g138kcal2.9g5g12.5g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g50g40kcal0.7g3.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1958g1618kcal100.2g94.8g90.8g10.4g
Valittu annoskoko979g809kcal50.1g47.4g45.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna490g405kcal25.1g23.7g22.7g2.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367