Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2002g1524kcal37.6g310.3g4g20g
Sipuli 1001g303kcal12.5g48g2g17g
Porkkana 591g193kcal3.7g32.8g1.2g15.1g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 2202g4301kcal411.6g0g297.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g1251g1376kcal28.8g50.1g125.1g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g501g400kcal7.5g33.5g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g16197kcal1003.4g949.4g909.2g104.2g
Valittu annoskoko9800g8098kcal501.7g474.7g454.6g52.1g
Annoskoko puolitettuna4900g4049kcal250.9g237.4g227.3g26.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367