Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.3g23kcal0.8g1.5g1.6g0g
Tumma makarooni (Torino)203g709kcal32.4g129.7g5.3g12.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 188g194kcal6.5g33.8g2g5.4g
Ketsuppi 45g41kcal0.6g8.6g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2508g3158kcal196.4g352.6g100g39.6g
Valittu annoskoko1254g1579kcal98.2g176.3g50g19.8g
Annoskoko puolitettuna627g790kcal49.1g88.2g25g9.9g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14.1g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296069