Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.8g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g27kcal0.9g1.7g1.8g0g
Tumma makarooni (Torino)236g827kcal37.8g151.3g6.1g14.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 219g226kcal7.6g39.4g2.3g6.3g
Ketsuppi 53g48kcal0.7g10.1g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2926g3684kcal229.2g411g116.2g46.2g
Valittu annoskoko1463g1842kcal114.6g205.5g58.1g23.1g
Annoskoko puolitettuna732g921kcal57.3g102.8g29.1g11.6g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296069