Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Tumma makarooni (Torino)101g355kcal16.2g64.8g2.6g6.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 94g97kcal3.2g16.9g1g2.7g
Ketsuppi 23g21kcal0.3g4.3g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1254g1579kcal98g176g49.8g20g
Valittu annoskoko627g789kcal49g88g24.9g10g
Annoskoko puolitettuna314g395kcal24.5g44g12.5g5g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296069