Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 2702g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)50g139kcal4.7g8.9g9.4g0.2g
Tumma makarooni (Torino)1216g4255kcal194.5g778.1g31.6g72.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1126g1162kcal38.8g202.6g11.9g32.6g
Ketsuppi 270g247kcal3.4g51.9g1.1g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1801g2990kcal342.2g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g18947kcal1177.6g2114.4g598.6g237.6g
Valittu annoskoko7524g9473kcal588.8g1057.2g299.3g118.8g
Annoskoko puolitettuna3762g4737kcal294.4g528.6g149.7g59.4g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14.1g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296069